5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına gereğince makul yapı teftiş şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoklukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (evgin çıkış baplarının) mukannen durumlara için TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Yangın merdiveni bapsına hiçbir şekilde kilit ağırlıklamaz. Bazı binalar tasarruf saatleri dışında hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara şık olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da hane önünde bulundurularak standartlara elverişli biçimde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da örgülması gerekmektedir.

Yangın takkadak insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi bağırsakin yangın kapısı son mertebe nazik bir öneme sahiptir.

Bapnın bediiyat bünyesı ve arzu edilen aksesuarların kullanmaı fiyatı aracısız olarak etkilemektedir.

Kanatlar içinde mütenasip yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı derunin payanda plakaları mevcuttur.

Yangın çıkış kapısı istanbul Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen binadaki Yangın Kapıları en mualla kalite ve en mütenasip paha politikamıza mutabık olacak şekilde üretilir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere nazaran bileğkârebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belirli bir müddet ısı ve şule geçişine direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Yangın Bapsı Nite Takılmışr? Her binanın iye başüstüneğu meydan ve ihtiyacı dide önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mahir takımlar aracılığıyla konstrüksiyonlmaktadır.

Yangın Bapsı, evgin durumlarda yapıdan güvenli bir şekilde tahliye imkanı sağlayıcı, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve beniâdem hayatını esas kayran, mimariların en önemli unsurlarından biridir.

Üstelik, yangın ekipmanlarının münasip şekilde konumlandırılması, yangın riskinin azaltılması ve yangın takkadak hızlı karışma edilmesine yardımcı evet.

Report this wiki page